За Нас

Основана през 2016 година в сърцето на Пловдив, Pironetic e марка за стилни и модерни спортни и ежедневни дрехи.

 Мисията на Pironetic е именно в създването на облекло, което да е комфортно за движение, открояващо се с ефектен и различен спортно-елегантен дизайн.

Автори на марката Pironetic са тенисистката Цветана Пиронкова и Михаил Мирчев.

 

Основателите на Pironetic

 

Цветана Пиронкова – Творчески директор на Pironetic

Цветана Пиронкова (Цвети) е най-успешната Българска тенисистка в родния тенис през последните 10 години, като през 2010 година става и първата ни ракета достигнала до полуфинал на Уимбълдън. През 2014 година в Сидни, Австралия, печели и първата си титла от престижния ранг на Световната женска тенис асоциация (WTA).

Записвала е зрелищни победи и над много от най-добрите в този спорт- Ана Иванович, Винъс Уилямс, Виктория Азаренка,Елена Дементиева, Надя Петрова, Ли На, Анджелик Кербер, Петра Квитова и др. От 4-годишна е на тенис корта, а 10 години по-късно, на 14-годишна възраст вече става професионалист. От тогава не е спирала по няколко пъти в годината да кръстосва целия свят в преследване на мечтаните постижения. 

 

 

Михаил Мирчев – Изпълнителен Директор на Pironetic

Докато зад творческата и емоционална линия на бранда стои Цвети, Михаил внася в разработването на бранда Pironetic своя бизнес нюх и предприемачески опит, комбинирани с балансирания усет за стил и перфекционизъм.

За Михаил спортът е неизменна част от целия му живот и ежедневнието. Занимава се с професионален футбол до 21-годишна възраст, когато тежка травма го изважда от терена, но остава завинаги благодарен на професионалния спорт, от който се научава на трудолюбие, дисциплина и постоянство, които неминуемо му помагат във всяка една сфера на живота.

 

Движение и стилна визия – перфектното съчетание

“За нас употребата на този тип облекло не се ограничава единствено на спортния терен, или фитнес залата. Безшевни дрехи, които следват извивките на тялото, авторски принтове, иновативни кройки- стремежът ни е винаги да надграждаме и развиваме бранда си и да предлагаме на клиентите си безкомпромисно качество и персонално отношение.

Все по-ясно се очертава стремежът на хората към удобство през целия ден, но не за сметка на визията, разбира се.

Благодарение на непрестанно развиващата се текстилна индустрия, вече разполагаме с иновативни технологии, които позволяват проектиране и изпълнение на дрехата с едва няколко шева, а същевременно дрехата е изпъстрена с множество детайли.

Друго нещо, с което нашият бранд се отличава са авторските принтове. Това се вижда ясно в новата ни колекция, където имах удоволствието да си сътрудничим със сестрата на Цвети и графичен дизайнер-Елисавета Пиронкова (Елиса Пирон).

Това е първият път, в който работим заедно за “Pironetic”, което беше една чудесна възможност да приложим на практика творческата енергия, която тече във вените им.”

 

“Designed in Plovdiv, Made With Love”

И не на последно място, марката Pironetic носи любовта на двамата към град Пловдив. Не случайно избират именно тук да развият бизнеса си. С гордост заявяват, че домът на марката е в сърцето на България и люлка на Тракийската цивилизация, градът, в който те и до ден днешен нямат търпение да се зъвърнат след всяко пътуване.

Използваме бисквитки, за да осигурим по-добро преживяване в нашия електронен магазин. За да разберете повече за това как управляваме вашите данни, то се запознайте с нашата Потикика за бисквитки.

Pre-loader